INZA SCHOOLACTIE, DUURZAAM EN GEZOND !Lekker, duurzaam en gezond

Kinderen zijn verzot op lekkere drankjes.  Heerlijk van smaak is echter niet voldoende.  Groot worden vraagt veel van een kind.
Opgroeien en leren vereisen immers veel energie.  Een gezonde, evenwichtige voeding, rijk aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen, is hierbij zeer belangrijk.

Gelukkig zitten Inza melkdranken en Varesa vruchtensappen boordevol noodzakelijke bouwstoffen.  Vitamine C voor de spieren en hormonenhuishouding.  Calcium voor sterke botten en tanden.  Zink voor een goede weerstand.  Vitamine B2 en B12 voor het zenuwstelsel en de hersenen.  Bovendien zijn zuiveldranken rijk aan eiwitten (noodzakelijk voor de vorming van afweerstoffen) en zitten ze boordevol energie.

Inza selecteert van oudsher de beste grondstoffen en verwerkt die volgens de hoogste eisen tot gezonde en lekkere melk en melkdranken.  De meeste Vlaamse kinderen kennen de bruine en blauwe kratten waarin de vertrouwde Inza schoolmelk werd en wordt aangevoerd.  Honderden miljoenen liters werden geconsumeerd door onze jeugd.  De jeugd van toen en de jeugd van tegenwoordig.  Na meer dan 50 jaar blijft de schoolmelk belangrijk, voor uw en onze gezondheid.

Onze inspanningen stoppen niet bij lekker en gezond.  Wij zijn ons immers bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.  Duurzaam ondernemen is geen loos begrip.  Duurzame producten, duurzaam produceren en duurzaam verpakken.  Kiezen voor Inza en Varesa is kiezen voor lekker, gezond en duurzaam.  Bovendien bieden we onze klanten iets extra.

   

Trouwe klanten krijgen altijd iets extra

Sinds jaar en dag organiseren Inza, Varesa en Van Der Plaetsen NV als leverancier een spaaractie voor scholen die u dubbele winst oplevert.  Uw leerlingen drinken lekker en gezond en met de gespaarde punten kan uw school nuttige, duurzame, didactische aankopen doen.

Een leuke, interactieve workshop rond pesten op school?  Duurzaam schoolmateriaal zoals sport- en spelbenodigdheden, leerbenodigdheden of audiovisuele apparatuur?  Bij Van Der Plaetsen NV vindt u het allemaal.

Een leuke, succesvolle actie met een rijk verleden.  Duurzaam, interessant en didactisch verantwoord.  Een actie waar Inza, Varesa en Van Der Plaetsen NV samen met uw school nog een hele poos willen mee doorgaan.

Meer informatie?

Contacteer dan snel Van Der Plaetsen NV op 03/312 45 11 of mail naar info@vanderplaetsennv.be.
De folder of het bestelformulier vindt u hier.